Cauta

Cum crestem imunitatea pentru gradinita?

cristina a intrebat pe 09.09.2014

Buna ziua, am o fetita de 3 ani si 3 luni si va merge la gradinita, este mai sensibila, mai mereu cu rosu in gat, un episod de pneumonie si mai rau 2 episoade de convulsii in context febril.

Mai avem si 2 gemene de 1 an 2 luni care se pare ca sunt mai rezistente pana acum au avut doar raceli usoare tratate cu nurofen.

Ce as putea sa de dau pt imunitate? Fiind cea mare la gradinita probabil ca o sa raceasca toate.

Ce parere aveti de catina, tinctura propolis? Ma gandesc totusi la ceva naturist, exclus vaccinuri.

Ideea este ca am mai citit articole pe net care nu recomanda suplimente pt imunitate. Dvs ce parere aveti? Cu multa stima,

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Catina poate fi administrata pentru acest scop, dar sa respectati recomandarile din prospect privind dozajul si varsta fetitelor.

Pentru cresterea imunitatii mai puteti folosi Imunorezistan Junior, pentru cele trei fetite, preparat care se administreaza atat in perioada de stare de sanatate, cat si in situatia in care observati primele simptome de raceala, deoarece scurteaza ciclul evolutiv al bolii si creste rezistenta organismului la boala.

Pentru gemenele sub 2 ani administrati de doua ori pe zi cate 3 ml simplu sau diluat in ceai, iar la surioara de 3 ani si 3 luni administrati de 3 ori pe zi cate 3 ml.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/