Cauta

Ce trebuie sa fac?

lilea ionela a intrebat pe 30.04.2011

Am o fetita de 6 ani si i-au picat primii dinti din care i-au dat. Unu i-a dat perfect, iar celalalt i-a dat stramb, adica i-a dat de-a dou. Ce sa fac dati-mi raspunsul repede sunt foarte disperata. va rog dati-mi un raspuns, daca stiti.

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 9 ani

Am aceeasi parere cu colega de mai sus. Mugurii dentitiei definitive oricum sunt prezenti la locul lor, dar progresarea lor in afara nu este concomitenta. O vizita la medicul ortodont este utila. Nu este motiv de neliniste. Sanatate

lilea ionela
a raspuns acum 9 ani

am o fetita de 6 ani si i-au picat primii dinti din care i-au dat. unu i-a dat perfect, iar celalalt i-a dat strimb, adica i-a dat de-a doua. Ce sa fac dati-mi raspunsul repede. Sunt foarte disperata, va rog!

andreea_r
a raspuns acum 9 ani

Nu te lamenta caci e normal. Daca a fost prea mare spatiul dintre dintisorii de lapte sau i-a pierdut mai devreme decat eruptia celui definitiv,se mai intampla. Lasa-l sa creasca, fa oricum si o vizita la stomatolog si fii linistita ca se corecteaza. In ultima instanta, cu aparat dentar, la definitivarea schimbarii tuturor dintilor de lapte :)

Vezi intrebari din:
Modifică Setările