Cauta

Am un fratior in varsta de 5 ani si nu face treaba mare la olita. Cum l-as putea determina?

roxana a intrebat pe 26.05.2010

Este un copil foarte sensibil, bolnavicios cu imunitatea scazuta, tine mai mereu tratamente cu antibiotic, ii dam si vitamine. Este foarte iubitor, noi il iubim foarte mult si incercam sa il facem sa nu duca lipsa de nimic, ii cumparam orice numai sa ne asculte sa faca la olita, dar fara nicio reusita. Va rog, ajutati-ma cu orice sfat.

1 raspunsuri

3mom
a raspuns acum 10 ani

In primul rand copilul acesta pare sa aiba nevoie de o intarire generala. Duceti-l la homeopat, urgent. Consultati costa cca. 50 RON, tratamentul maxim 50 RON. Tratatmente frecvente cu antibiotic distrug complet scutul de aparare al corpului. Adica cu cat tratezi mai mult cu atat se imbolnaveste mai des.
Vitamine in forma de pastile sunt mai putin eficiente dacat forma lor naturala, legume si fructe.
Faptul ca nu face la olita, arata ca s-a obisnuit cu rolul de ingrijit, de micut. Nu vrea sa paraseasca varsta de bebe, deoarece subconstientul lui asociaza bebe cu atentie si iubire mare. Daca il scoateti afara des, in parc, padure oriunde si il incurajati de fiecare data cand face ceva de baiat mare. Ex: urca topoganul si se da, cei din jur il aclameaza: bravo, super baiat mare. Imbratisari, pupici. Sa-i cumparati orice cere este exact ce il mentine in starea asta. Baietii mari trebuie sa suporte si un nu. Daca va face crize, adica tipa, se arunca pe jos etc. Nu panicati, imbratisati-l pana trece si va fi ok. Este normal, toti trei ai mei au trecut prin asta si le-a trecut definitiv. Dar n-am cedat odata ce am zis nu. Este foarte important sa nu cedezi. Copilul vrea sa vada ca ai controlul, fara violenta verbala sau fizica bineinteles.
NU CEDATI LA ORICE PENTRU CA ESTE BOLNAVICIOS!!!! Va prinde puteri, daca TRAIESTE, cea ce inseamna si cate o frustrare...

Vezi intrebari din:
Modifică Setările