Cauta

Am si eu un baietel. Are 3 ani si noua luni si transpira foarte des cand doarme, uda perna chiar si cand este frig afara.

cristina a intrebat pe 19.09.2012

Buna fetelor, am si eu o intrebare. Am si eu un bauietel in varsta de 3 anisori si noua luni care transpira foarte tare cand doarme. Uda perna chiar si cand este timpul mai racoros afara. Ce sfaturi imi dati?

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Transpiratia este un semn fiziologic al organismului pentru a regla temperatura corpului si de a elimina anumite substante daunatoare - stari de oboseala, anemie. Daca nu are simptome de anemie, verificati lenjeria pe care o folositi, temperatura din camera in care doarme si indepartati perna. Lenjeria de corp sa fie lejera. Daca continua, trebuie consultat si de catre medicul sau, poate ii face o hemoleucograma.

Mire
a raspuns acum 8 ani

Iai facut analizele sa vezi cum sta cu calciu? Am avut si eu aceasta problema cu copilul de pe la 2 ani transpira rau noaptea si iarna daca mergeam pe afara trebuia sa ii dau o bluzita subtire pe el si geaca si aveam tot timpu un maieu la mine sa-l schimb sa nu raceasca si mi s-a spus ca din cauza lipsei de calciu. Sunt curioasa cum sta copilul tau cu calciu si cand afli cauza sa ma anunti si pe mine pe adresa mea de email mirela220976@yahoo.com

Vezi intrebari din: