Cauta

Semn din nastere

Ioana93 a intrebat pe 10.10.2017

Buna seara!

Fiica mea acum in varsta de 2 ani si 3 luni, are de la nastere pe buza inferioara ceva ce arata ca o basica plina cu lichid, de aceeasi culoare a buzei, nu a crescut deodata ci odata cu ea. Nu pare nici sa dispara, dar nici nu ne-a pus probleme pana acum, pe ea nu pare sa o deranjeze in vreun fel. Frustrant este pentru mine. Din cautarile mele denumirea ar putea fi de lac venos, am vazut ca afecteaza persoanele in varsta, si asta m a cam nedumerit. Hemangiom nu stiu daca este, asa am crezut initial. Ar rezolva o operatie cu laser? Ar fi o procedura prea dura pentru varsta ei? Ce sfat imi puteti da?

De asemenea, heterocromia partiala, ar putea provoca probleme de vedere cu timpul? Oftalmologul a spus ca acum e ok, dar i se vor mai face teste.

As aprecia foarte mult daca m-ati putea ajuta cu un sfat. Va multumesc anticipat! O zi frumoasa!

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 2 ani

La punctul 1 din intrebare (formatiunea de la cavitatea bucala de pe buza inferioara a fetitei) nu mai un medic dermatolog va poate stabili diagnosticul, mai ales ca angiomul, intr-adevar, are alta culoare. Odata satbilit diagnosticul, se va propune modalitatea de tratament.

La punctul 2 explicatiile oftalmologului sunt corecte si urmeaza sa ramaneti pentru control periodic in evidenta cabinetului de specialitate!
Sanatate!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/