Cauta

Fetita mea de 2 ani si 8 luni face pe ea si nu vrea sa spuna cand are nevoie la olita. Este doar capoasa si nu vrea? Este necesar s-o duc la doctor?

elizamb a intrebat pe 23.11.2013

Fetita mea de 2 ani si 8 luni, nu vrea sa zica cand face pipi si caca, iar daca eu nu o pun pe olita face pe ea. De la 2 ani am renuntat la pampers si incet-incet invata sa zica ca face la olita, chiar de cateva ori s-a dus singura la olita, si-si dadea chiloteii jos, facea pipi apoi arunca la wc. Insa acum 3 luni a avut infectie urinara care a chinuit-o vreo 2 saptamani si de atunci nu mai zice si nici nu mai merge singura la olita. Am invatat-o si la wc, insa ii este greu chiar si cu scaunelul pentru ca nu ajunge. Acum am revenit iar la pampers noaptea, deoarece mi-e frica sa nu raceasca daca face pipi pe ea si sta uda. Am tot incercat s-o trezesc noaptea sa faca pisu, insa cat sta pe olita nu face deloc (probabil de somn), iar dupa 1-2 ore face pe ea. Am incercat n metode si nimic nu mai merge la ea, nu stiu cum sa mai procedez.
Eu am mostenit probleme cu rinichii de la mama mea si mereu am avut probleme. Este posibil sa aiba si ea ceva probleme la rinichi si din cauza asta sa faca pe ea? Dar de ce nu zice macar cand face caca sau poate a ramas cu frica de la usturimile avute cu infectia urinara. Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac, pentru ca trebuie neaparat sa rezolv aceasta problema, mai ales ca vreau s-o insriu la gradi si nu mi-o primeste daca face pe ea.
Va multumesc.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Trebuie consultata de catre medic si sa-i repetati examenul de urina si urocultura si dupa rezultat se pot trage concluziile.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/