Cauta

Fetita mea de 2 ani nu mananca mai nimic!

Dobre Gabriela a intrebat pe 27.04.2017

Am o fetita de 2 ani si 1 luna si nu mananca mai nimic! Ce pot sa fac, ca nu mai stiu?

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 3 ani

Copiii la varsta de 2 ani pot manca orice li se prepara si in orice fel de combinatii (in afara de mezeluri, carne de porc si vanat, sare - numai pentru gust).

O invitati sa va ajute la prepararea unor mancaruri pe care le-ar dori. Pe un scaun special poate ocupa loc la masa cu familia. Mai puteti aduce papusa sau jucariile preferate langa ea etc; Trebuie rabdare si ingeniozitate! Sanatate!

Ioana93
a raspuns acum 3 ani

La varsta asta deja i s-au dezvoltat anumite preferinte, nu are niciun fel de mancare preferat? Ma refer la un fel din care mananca mai mult. In functie de ce mancare accepta cat de cat, puteti incerca diverse combinatii.
In rest, mananca dulciuri? Care ar fi meniul ei de zi cu zi? Ii condimentati mancarea?

Cand spun condimentat, ma refer la putina sare, putin piper chiar, ceva verdeturi. Gustul ei s a diversificat mult fata de cand era mai micuta. Incercati sa-i dati ce mananca toata familia la masa, numai ca puneti mai putina sare. Si fetita mea are tot 2 ani, mai face nazuri, dar in general mananca.

La ei mai e si problema ca nu vor sa stea locului, nici cand mananca, cel putin la noi asa este. Eu in timp ce ii dau sa manance ii pun desene sau muzica, si mananca linistita.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/