Cauta

Fetita mea de 2 ani are o saptamana de cand schiopateaza fara motiv.

anka a intrebat pe 04.05.2013

Nu o doare, precizez ca nu prea mananca lactate, si cantareste 18kg, nascuta cu 4kg. Precizez ca sunt atenta la alimentatie si ii dau dulciuri foarte rar, este un copil extrem de activ si vioi, vorbeste spune poezii, povesti, alearga, mananca fructe, insa avem probleme cu lactatele, si fiind plinuta avem probleme si cu papuceii.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Fetita in varsta de 2 ani si o saptamana art trebui sa aiba greutatea de 13 kgr (plusul se datoreaza factorului genetic si greutatea de 4 kgr la nastere ). Foarte bine ca supravegheati continuu compozitia alimentatiei ( saraca in dulciuri si fainoase ) Folositi derivatele laptelui cand aceasta refuza laptele.

Daca nu s-a lovit, nu a cazut sau nu a calcat pe teren denivelat. Pentru a elucida situatia "schiopatarea fara motiv" fetita trebuie consultata fie de catre un medic pediatru, fie de catre un medic ortoped pentru a vedea conformatia anatomica a segmentelor membrelor in inferioare, bazin, chiar si bolta labei picioarelor (eventual si o radiografie a bazinului).

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/