Cauta

Copilul meu are 2 ani, plange si se invineteste, lesina, cade in inconstienta. Ce pot sa fac?

CRISTINA a intrebat pe 09.03.2015

Si eu am o fetita de doi ani si imi face la fel. Nu stiu cum sa o mai tin sa nu sa loveasca sau sa ii faca vreun rau la cineva ca si lesina.

Prima data mi-a facut acum 3 luni cand i-am facut prima injectie la fund. A plans prima data, apoi a lesinat, s-a incordat si-a dat ochi peste cap si dintr-o data si-a inchis ochii si era vanata si am fost disperata. Noroc cu asisatenta ca eu nu aveam putere.

Dupa aia a stat vreo doua trei ore asa fara sa faca ce facea inainte. Nu se mai juca nu mai vorbea cu noi. Va rog sa imi raspundeti. Nu mai stiu cum sa procedez.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 5 ani

Daca pana la aceasta varsta a mai facut asemenea crize ( mai ales dupa plans ) o puteam suspecta de "spasmul hohotului de plans" - o stare de nervozitate care dispare pe masura ce copila creste in varsta.

Dar aspectul pe care-l descrieti are nevoie de un consult medical - fie la un medic pediatru din spital, fie la un medic neuropsihiatru, unde se poate face un examen elecroencefalografic, pentru a vedea daca este sau nu vorba de un "sindrom convulsiv " si deci o componenta a sistemului nervos.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/