Cauta

Baiatul meu are 2 anisori si inca de la cateva luni, am avut probleme cu nasucul, nu putea sa respire, se infundau mereu caile nazale.

Minerva a intrebat pe 30.10.2012

Baiatul meu are 2 anisori si inca de la cateva luni, am avut probleme cu nasucul, nu putea sa respire, se infundau mereu caile nazale sau ii curgea nasul. Medici la care m-am adresat mi-au spus ca are polipi si mi-au recomandat acelasi tratament: apa de mare, picaturi, pompite pentru extragerea secretiilor. Ce parere aveti? Ce sfat imi oferiti? Va multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Daca nu are vocea voalata si daca nu doarme cu gura deschisa, inseamna ca aceste simptome apar numai atunci cand este racit si nu il putem cataloga cu polipi si beneficiaza de picaturi in narine cu ser efedrinat, iar pentru cresterea imunitatii organismului, sa reziste in fata racelior, puteti folosi Imunogrip, Imunorezistan Junior sau Propolis.

cridon_ioana85
a raspuns acum 7 ani

Buna. Sunt asistenta medicala la un centru de medicina integrativa din Targu-Mures pe departamentul de homeopatie. Si eu am un baietel de 2 ani jumatate si avem aceleasi probleme de la varsta de 1 an de cand merge la cresa. Iti recomand sa incerci tratament homeopat pentru nasuc infundat, polipi care merge foarte bine.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/