Cauta

Am un baietel de 2 ani si 8 luni, de 4 - 5 zile, cand are scaun, are si o sangerare la nivelul anusului cat si pe excremente.

babutzaa a intrebat pe 27.03.2013

3 raspunsuri

Dr. Alina Condoiu, pediatrie, raspunde:

Sangele proaspat in/pe scaun poate avea multimple cauze (fisuri anale, inflamatie, etc). Astfel, este recomandat sa mergeti cu copilul la un spital de pediatrie la chirurgie pediatrie unde sa fie evaluat pentru a se stabili cauza sangerarii.

Nu incercati Dvs acasa diverse tratamente. Este foarte important a se indentifica cauza in vederea corectarii ei terapeutice.

nil
a raspuns acum 7 ani

Si eu am un baietel de 2 anisori si am avut si noi aceeasi prolema si am rezolvat cu Lactuloza, ii subtiaza scaunul. Trebuie sa-i dai cateva zile. Ar fi bine sa-l vada un medic, nu ai precizat: sangerarea a aparut datorita constipatiei sau …?

babutzaa
a raspuns acum 7 ani

Multumesc pt sfat. Da, sangerarea a inceput odata cu scaunul mai tare si totusi ne-a facut de 2 ori caca pe zi deci, pot spune ca nu a fost constipat pentru ca de iesit a iesit, doar consistenta a fost mai tare, de ieri am inceput sa ii dam compot de prune, si cereale integrale cu iaurt sa vad daca ii merge bine, iar azi de dimineata cand a facut caca nu a mai sangerat, totusi am sa continui meniul si o ciorbita pe langa si daca nu mai sunt probleme totul o va fi ok. Speram sa nu ajungem la mai rau si sa fi fost doar un decalaj de alimentatie. Multa sanatate!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/