Cauta

Va rog, spuneti-mi, cum sa procedez?

adriana a intrebat pe 14.01.2013

Am un baiat de 1 an si 3 luni si de cateva saptamani, daca nu faci ce vrea el sau nu primeste ce vrea tranteste picioarele sau se tavaleste pe jos pur si simplu! Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez cu el ca ma sperie faptul ca asa de mic a inceput cu astea! Am incercat sa ridic tonul la el cand face asa, dar degeaba! Va multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Copilul pare ca a fost sau s-a autorasfatat. Nu are rost sa ridicati tonul, nici sa-l certati, caci se ambitioneaza si face mai rau. Nu-l bagati in seama cand procedeaza negativist, chiar daca plange. Cititi si carti despre educatia copilului sau copilul rasfatat.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

In primul rand nu faci nimic ca ridici tonul la el. In curand, si el va ridica tonul catre tine daca continui cu tactica asta. Probabil ca a fost rasfatat. Iti recomand cartea "Inteligenta emotionala a copiilor, Jocuri si recomandari pentru un EQ ridicat" autor Lawrence E. Shapiro, mi se pare foarte interesanta si practica. Cauta o carte care vorbeste pe limba ta si raspunde problemelor cu care te confrunti. Poti sa te duci intr-o librarie sa rasfoiesti sau pe internet, la librariile virtuale gasesti carti din care poti citii pasaje, cuprinsul.etc. Nu ai cum sa primesti un raspuns complet si pentru toate problemele care apar in educatie printr-o simpla intrebare pe un forum. Daca reusesti sa il educi de la aceasta varsta, pentru tine va fi mult mai usor mai tarziu. Eu personal ma mai uit si la emisiunile straine gen "Supernanny" si am mai vazut unde gresesc parintii.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/