Cauta

Va rog sa-mi spuneti daca Vigantolul trebuie administrat la aceeasi ora zilnic.

crina a intrebat pe 23.03.2014

Eu ii dau aceasta vitamina, de obicei, la amiaza. Uneori uit si-i dau seara, iar ziua urmatoare din nou la amiaza. Deci, nu sunt 24 ore intre adminstrari. Am tot auzit si de supradozaj si de aceea intreb. De asemenea, noi nu aruncam vitamina pana nu e gata sticluta. Am inteles ca-i dam pana la 2 ani si apoi numai in lunile cu "r". Va multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Ar fi bine sa va obisnuiti cu un program fix de administrare al Vigantolului si atunci nu uitati, mai ales ca trebuie sa-l administrati timp indelungat - pentru profilaxia rahitismului.

Dupa varsta de 16 - 18 luni medicul poate intrerupe acest tratament daca bebele a crescut si s-a dezvoltat norma ( fara semne de rahitism )

Nu toti bebeii primesc Vigantol pana la varsta de 2 ani.

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Buna! Eu stiu ca nu are nimic daca nu-i dai la aceeasi ora. Trebuie sa nu depasesti doza. Eu mi-am facut un program, seara dupa ce ne pregatim si suntem gata de culcare de culcare ii dau picaturile si dupa cateva minute ii dau lapticul si atunci nu uit niciodata de ele. Mie imi este mai usor sa-i dau seara decat in restul zilei. Dar in legatura cu lunile cu "r", eu nu am auzit.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/