Cauta

Va rog din suflet sa ma ajutati

caty06 a intrebat pe 12.03.2014

Baietelul meu in varsta de 1 an si 4 luni a racit, tuseste foarte rau, am fost cu el la utgenta cu febra 38,7, doctora pediatru mi-a prescris CECLOR(1 lingurita la 8/h), Tantum Verde 1 puf de 5/zi, Koflet 4 ml 2/zi, deja am 4 zile de cand ii administrez acest tratament insa fara prea mari rezultate, febra sa spunem ca a mai scazut pe timpul zilei, insa cand vine seara revine la un 38,4.

Mi-a spus sa ii pun supozitoare cu paracetamol sau Novocalmin 2/24 de ore, nu mai stiu ce sa fac nu mai vrea sa ia medicamentele, ii vine sa vomite, ba chiar de multe ori le da afara, nu vrea sa manance nimic, mai suge din cand in cand piept (inca il alaptez).

Ce pot sa mai fac? Deoarece nu poate dormi, se trezeste din somn din cauza tusei.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Tusea persista atat timp cat secretiile sunt inca prezente, deoarece constitue un reflex al organismului de a le elimina.

Daca starea febrila scade, chiar daca numai ziua, este un semn bun/

Dupa 6-7 zile de tratament, il intrerupeti si ramaneti numai cu picaturi de Bromhexin si supozitoare cu Nurofen sau mergeti la medicul pediatru pentru control.

Trebuie sa evitam aparitia varsaturilor.

caty06
a raspuns acum 6 ani

Multumesc mult, am fost cu el azi la doctor si ia pus branula, iar ca tratament avem ampicilina, gentamicina si hidrocortizon, iar ca diagnostic bronsita acuta.

Avem 4 zile tratament urmand sa il facem de 3 ori/zi ,sper sa se faca bine deoarece nu mananca nimic si a scazut 500 g in doar 3 zile.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/