Cauta

Lapte din comert pentru bebelusi.

DIAANA a intrebat pe 10.11.2014

Copilul meu are un an si 8 luni si mananca lapte de consum din comert semidegresat de 1,5 pentru ca asa mi-a spus doctora, insa am citit pe internet mai multe pareri si se spune ca nu este indicat, decat cel integral de 3,5 grasime.

De la un an ii dau fara sa ma gandesc, iar acum m-am gandit sa reincep cu formula din nou dupa 8 luni. Ce ma sfatuiti? Va multumesc frumos pentru raspuns.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 5 ani

Prerea mea este ca bebele dvs in varsta de 8 luni este deja obisnuit cu lapte de vaca 1, 5 grasime, poate fi alimentat cu lapte de vaca, cu concentratia de 3,5 grasime, ca orice bebe de la 1 an, fara nicio problema. Nu trebuie sa va mai intoarceti la alte formule de lapte.

Singura recomandare ar fi sa aveti o sursa de l lapte de la o anumita gospodarie, deci vaca cunoscuta, dar nu este o conditie.

Multe mame din mediul rural isi alimenteaza bebelusii cu lapte de vaca inca de la 5-6 luni cand nu mai au lapte de mama si bebelusii cresc bine si frumosi.

ralukmamik
a raspuns acum 5 ani

Daca doctora a zis asta, inseamna ca e bine. Asa si eu cand racesc si caut pe internet, de gasesc numai cancer, tumore, etc. Ajung al doctor si e ceva banal. Deci daca intr-adevar ai dubii, ceri opinia unui alt doctor

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/