Cauta

Lapte cu colorant.

adina a intrebat pe 12.12.2014

Am si eu o intrebare si nu stiu cui sa o adresez. Este adevarat ca laptele din comert nu este lapte de vaca si este doar apa, colorant, si indulcitor zaharina?

La unele firme de lapte, nu la toate, am mai citit pe net cateva chestii din acestea si vorbesc si mamele pe anumite forumuri.

Eu folosesc lapte din comert la copil si sunt tare ingrijorata. Eu folosesc lapte gen carrefor si peny boni sa fie oare adevarat? Va rog frumos. Astept un raspuns de la dvs.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 5 ani

Stimata mamicuta "grijulie" nu stiu cum aveti timp pentru a asculta sau a lua parte la asemenea enormitati ( sau fabulatii ) lansate de catre persoane care nua ce face.

Dumneavoastra cresteti un bebe care este, deja, la o varsta cand nu mai primeste lapte de mama.

Din moment ce cu acest lapte, din comert, cantarul va arata o crestere normala a bebelui, este clar ca acest lapte contine toate componentele necesare ( proteine, glucide, grasimi, vitamine, saruri minerale ) si nu este, conform zvonurilor - un simplu lichid prefacut in lapte!

Daca nu aveti incredere in laptele pe care-l suspectati, si daca bebele are peste 6 luni, puteti sa-l alimentati cu lapte de vaca integral (fiert si racit).

Mai sfatuiti-va si cu medicul de familie.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/