Cauta

Fetita mea de 1 an si 5 luni este foarte agitata.

oana.daniela a intrebat pe 01.11.2013

Am mare nevoie de ajutorul unui medic sau al vostru mamicilor. Fetita mea de cand am nascut-o a fost mai energica si nu doarmea noaptea. Uneori se trezea la 2 cu chef de joaca. Acum are 1 an si 5 luni si se foieste mult in pat, cere laptele si se trezeste de cate 4 5 6 ori pe noapte si dimineata se trezeste la 7. Ziua doarme cam 1 ora si jumatate. Sunt epuizata. Mentionez ca am crescut-o singura fiind in afara si mai pot spune ca ea nu e boteaza crestineste, tatal ei e musulman. Poate fi o problema? Eu am prietene care au copii ca a mea nebotezati, dar le dorm foarte bine. De aceea, nu stiu ce sa cred. Voi ce ma sfatuiti?

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Daca ii asigurati, seara inainte de culcare, o masa consistenta ( satioasa) pentru a nu flamanzi repede, daca-i faceti baita de seara zilnic, macar o perioada si daca face multa miscare - joaca si chiar exercitii usoare de gimnastica, mai ales in programul de dupa amiaza, nu se poate sa nu doarma.

Trebuie dezobisnuita de mesele din cursul noptii. Asigurati liniste deplina in camera ei si nu mergeti la ea chiar daca se foieste.

De asemenea sonorul TV-ului si lumina pot fi adevarate cauze.

oana.daniela
a raspuns acum 6 ani

Da, multumesc domnule doctor. De cateva zile am inceput sa-i dau foarte bine de mancare seara si afara mergem. Intradevar nu ii fac baie zilnic, acum ca e mai frig. Oricum, a multumesc. O sa incerc sa ies mai mult pe afara la joaca si acum incerc sa-i opresc lapticul de dupa amiaza si apoi o sa incerc cu el noaptea.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/