Cauta

Fetita mea are 18 luni si cere lapte noaptea, se trezeste de 3-4 ori. Este normal ca la aceasta varsta sa se mai trezeasca noaptea?

Dumitrascu Mihaela a intrebat pe 02.02.2012

Ziua nu mananca mereu bine, poate si de la dintisori, chiar acum iese maseluta. Dar cred ca vrea prea mult lapte. Am incercat sa inlocuiesc cu ceai, si se trezeste si mai des. In rest, este foarte agitata si nervoasa.

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Foarte rau ca ati obisnuit-o cu acest program de mese. Daca ultima masa din zi, seara intre orele 20:00 - 22:00 este consistenta, copila nuA maiA are niciun motiv sa mai solicite. Noaptea este perioada de odihna atat pentru copil cat si pentru mama.

cristinutza_06
a raspuns acum 8 ani

Daca are greutatea normala, nu e grasuta, nu are nimic daca ii dai lapte si noaptea, poate i se face foame peste noapte. Fetitei mele celei mari ii dadeam lapte noaptea (la cererea ei) si la 3 ani. Sanatate.

mami_fericita
a raspuns acum 8 ani

Trebuia dezvatata pana la aceasta varsta, o sa iti fie greu la varsta asta, dar trebuie, de aceea nici nu iti mananca asa bine pentru ca isi umple stomacelul numai cu lape care deja la varsta asta nu ii mai tine de foame, iar daca ai dau dintisori nu este neaparat o scuza pentru a manca numai lapte, trebuie sa manance si mancare macar pasata bine pentru a nu o durea gingiuta cu probleme, foloseste crema gingivala, eu ii dau cu cremuta si mananca fara nicio problema. Si fiica mea este in perioada caninilor care sunt la fel de durerosi, dar asta nu este o scuza pentru a nu manca.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările