Cauta

Fetita mea are 1 an si 6 luni si am probleme cu ea cu pofta de mancare. De cateva luni i-am dat Pikovit, Apetite Junior si degeaba, refuza ciorbele.

Diana a intrebat pe 25.01.2012

Fetita mea are 1 an si 6 luni si am probleme cu ea cu pofta de mancare. De cateva luni i-am dat Pikovit, Apetite Junior si degeaba, refuza ciorbele. Mananca foarte putin.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

In zadar insistati cu medicamente pentru stimularea apetitului. Schimbati sau variati diferite feluri de mancare, mai modificati gustul lor. Inlocuiti ciobitele cu diverse supe.

mona_contra
a raspuns acum 8 ani

Daca un copil refuza ciorba, nu inseamna ca nu are pofta de mancare! Eu sunt putin mai mare decat un copil si nu mananc ciorba decat de 2-3 ori pe luna! Nu o suport! Insa, pentru pofta de mancare, eu i-am dat fetitei mele (si e foarte bun si ca imunostimulator) Septilin + Vitamina C picaturi si pe cuvant de mama, la a doua cura am ajuns sa ascund mancarea de ea (mai ales ca ceea ce ar pofti ea: cremvusti, salam, cascaval, branza topit, nu e prea indicata), tinand cont ca a fost diagnosticata de la nastere cu anorexie.

Vezi intrebari din: