Cauta

Fetita bolnava, mananca foarte slab.

crina a intrebat pe 24.02.2014

Fetita a avut faringita acuta, sindrom febril, probabil usoara bronsita. Am facut tratament cu Panadol alternativ Ibalgin, Eurespal si antibiotic Azitrox 5 zile. Mananca inca de la debutul bolii slab. Se pare ca a si scazut putin in greutate. Fetita are 1 an si 7 luni, 85cm inaltime si 10,8 kg acum. Ce sa fac, domnule doctor. Va multumesc mult pentru raspuns.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Ingrijorarea dvs este legitima, dar aceasta stare este normala la orice organism bolnav si in convalescenta, indiferent de varsta.

Cu rabdare si pe masura ce starea generala revine la normal - convalescenta se termina in cateva zile, apetitul revine, iar dvs ii preparati in general ceea ce ea doreste, chiar daca prefera momentan numai anumite mancaruri, dar sa fie consistente, inclusiv fructe.

Greutatea si talia sunt normale pentru varsta ei (chiar un spor peste limita superioara a unui bebe de 2 ani la inaltime (talie).

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Eu zic sa stai linistita. La fel a facut si baietelul meu in varsta de 10 luni cand a fost racit. A mancat doar lapte in cantitati destul de mici, dar dupa cateva zile a inceput sa manance normal. Si noi, adultii, mancam tot la fel de rau cand suntem bolnavi. Incearca sa-i dai multe lichide si fructe.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/