Cauta

De 4 zile, bebe meu (15 luni) refuza mancarea si doarme foarte putin.Doar noaptea bea 2 biberoane de lapte si atat. Ce sa fac?

ruxy a intrebat pe 31.01.2012

In urma cu o saptamana i-am facut ultimul vaccin. 2 zile s-a comportat normal, dar de 4 zile refuza sa manance tot ceea ce se da cu o lingurita. Sunt disperataca nu mai stiu ce sa ii fac numai ca sa manance. Am fost la pediatra si mi-a zis ca nu are nimic, dar eu sunt sigura ca ceva are. Are un somn agitat si doarme putin.

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Copilul este mare deja, pentru a mai primi mancare noaptea, nu raspundeti solicitarilor lui. Daca este flamand trebuie sa manance ziua. Puneti mancarea langa el sau la vedere si nu-l fortati, el singur va solicita. Daca nu reusiti consultati un medic din policlinica.

luci
a raspuns acum 8 ani

Daca tu simti ca nu este in regula consulta alt pediatru. Instinctul de mama rar da gres. Vorbesc din propria experienta cu copilul meu. Sanatate multa.

ruxy
a raspuns acum 8 ani

Multumesc frumos pentru sfaturi. Am fost la alt pediatru si am aflat cauza, din fericire sa zic asa, este un comportament normal, pentru ca ii ies maselutele si avand dureri, nu suporta nimic in gurita. Sanatate la toata lumea!

Vezi intrebari din:
Modifică Setările