Cauta

Cum scapam repede de o febra de 40 si de scaune moi? Multumim.

auratei monica a intrebat pe 06.06.2010

Face frecvent febra.

2 raspunsuri

dr.neagu.mihaela
a raspuns acum 10 ani

Febra 40 nu este deloc buna. Ce varsta are copilasul?
Cel mai bine ar fi sa il impachetezi cu un prosopel udat cu apa la temperatura camerei, il ti asa 5 minute, apoi il uzi din nou si repeti operatiunea de 3 ori.
Important e sa-i scazi temperatura, pentru ca e pasibil de convulsii febrile.
In privinta scaunelor moi, ai mare grije sa nu se deshidrateze. Mergi cu el cat mai repede la un medic, nu mai amana nici o secunda!

auratei monica
a raspuns acum 10 ani

Multumim frumos dr. Neagu Mihaela pentru sfat. Avem o problema mai complicata si ar suna cam asa: la 1 an si o luna am fost internata intr-un spital de boli infectioase. Ne-am ales si cu un stafilococ alb cu septicemie luat din spital. Am urmat un tratament puternic. Dar nu trece bine o luna si ne trezim din nou cu febra. Dupa un set de analize si un control raspunsul a fost ca sistemul imunitar este foarte scazut si ca prinde foarte repede orice virus.

Doamna doctor Voinescu ne-a prescris Imuno Aid si ne-a spus sa o tinem cat se poate izolata de copii, mall-uri si de aglomeratie. Daca o tin in casa incepe sa planga foarte tare si nu stiu ce sa ii fac. Multumim frumos pentru sfaturi. Mentionez ca suntem din Constanta si ca acum avem 1 an si jumatate.

Vezi intrebari din: