Cauta

Copil muscat de puricii in fiecare zi. Ce poate pati?

diana a intrebat pe 14.11.2014

Cum pot scapa de purici? Am purici in casa si imi musca copilul mereu. Nu e zi sa nu fie musca.

Il pot afecta aceste muscaturi, daca e muscat in fiecare zi de la nastere. Va rog. Astept un rapuns copilul. Are un an jumate si de cand s-a nascut in fiecare zi este muscat de acesti purici nenorociti.

Am facut tot posibilul sa scap de ei, dar nu scap.

Am doi caini, dar sunt in gradina nu sunt pe langa casa sunt departe de casa amenajati intr-o curte.

Cred ca problema este casa veche si nu acesti caini. Va rog frumos astept mesaj. Ce e de facut si daca poate pati ceva copilul, find muscat in fiecare zi.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 5 ani

Medicul de familie, care are in supraveghere copilul inca de la nastere, va poate sfatui ce trebuie sa faceti in asemenea situatie, pentru a scapa de purecii din casa.

In principiu orice gospodina, cel putin primavara si toamna face curatenie general in casa - inclusiv aplicand sprayuri contra insectelor, dupa care se aeriseste bine si se asigura ca nu mai au acces in casa, niciun animal sau pasari de curte, mai ales pisici si caini.

Copiii sa nu se mai joace cu animalele.

Piscaturile de purici, in afara de intepatura si reactia alergica locala, nu s-a dovedit a a transmite anumite boli, dar nici dvs nu va cade bine sa trimiteti copilul intr-o colectivitate, apoi la scoala, cu asemenea piscaturi pe corp sau chiar cu purici pe lenjerie.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/