Cauta

Ce sa ii dau baietelului pentru diaree?

Liliana S a intrebat pe 28.03.2014

Baietelul meu de 2 ani si 10 luni a inceput de duminica sa aiba diaree cate 7-8 scaune pe zi, iar 2 scaune au avut urme de sange. Am mers la infectioase unde ne-a dat Biotics, calciu carbonic, Sanzyme si Nurofen, precum si regim alimentar.

Cu toate acestea dupa 4 zile de tratament si regim nu ii trece. Face tot moale de 4-5 ori pe zi, rar cate unul mai tare. Eu sunt disperata ca el saracul ar manca, dar nu ii place regimul, nu mai stiu ce sa ii dau, a si slabit un pic si asa nu era el prea gras.

Am uitat sa mentionez ca este si un pic racit si cam tuseste, dar dr a zis ca nu are rosu in gat. Ce medicamente sa ii mai dau ca sa ne treaca mai repede? Astept un raspuns urgent! Va multumesc anticipat

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Tratamentul medicamentos, cat si regimul sunt corecte. In regim, trebuie sa aiba supa de morcov, si orez preparat sub diverse forme si combinatii.

Liliana S
a raspuns acum 6 ani

Multumesc pentru raspuns! Cu morcovul nu prea ii merge ca am observat ca daca ii dau doar orez in diverse combinatii face mai tare, cum ii dau supa de morcovi sau alte combinatii iar revine scaunul moale (au o consistenta cremoasa, nu sunt apoase).

Ma gandeam ca poate ii trebuia un antidiareic mai puternic ca sa ii treaca mai repede, cat sa il mai tin cu regim ca deja nu mai suporta orezul, ii mai dau cate un pic iaurt degresat si branzica calcica, pe care o amestec cu mar copt, altceva nu mai stiu ce sa ii dau ca el cere de mancare.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/