Cauta

Ce sa fac sa nu se mai raceasca asa de des?

DOCHITA a intrebat pe 04.02.2014

In lunile octombrie, noiembrie, decembrie i-am dat sirop de imunitate prescris de medicul de familie (imunice). In fiecare luna a racit si a tusit, i-a curs nasucul.

Tot la recomandarea medicului i-am dat tratament in luna ianuarie chiar l-a inceput mi-a facut temperatura si l-am dus la urgenta, deoarece nu stiam din ce cauza pentru ca nu avea niciun simptom ca ar fi racit. Mi s-a spus ca are rosu in gat si mi-au dat antibiotic.

Saptamana trecuta a inceput sa ii curga nasucul si a tusit. L-am dus la medicul de familie si iar mi-a dat antibiotic, din cate stiu eu nu e prea bun asa de mult sa ii tot dau antibiotic.

Tin sa precizez ca si undeva prin noiembrie sau decembrie cand a racit tot antibiotic mi-a dat.

Intrebarea mea ar fi: ce sa fac sa nu mai raceasca asa de des. Ce produs de imunitate sa ii mai dau sau la ce medic sa il mai duc. Va rog mult sa-mi dati un sfat.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Indiferent daca este bebe sau copil de colectivitate prima masura este ca mama sa asigure imbracaminte de protectie adecvata anotimpului - pentru evitarea transpiratiei si a frigului.

Daca este de varsta colectivitatii, trebuie evitat contactul cu cei bolnavi, pentru intarirea starii de imunitate, in functie de varsta: plimbari in aer liber, exercitii fizice, program zilnic de odihna si somn, vara expunere la soare.

Pe langa, alimentatie echilibrata, fructe si legume - aport de vitamine, propolis cu chinaceeae, sau/si imunorezistan junior.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/