Cauta

Baietelul meu bea 1 litru si jumatate de ceai pe noapte.

Ema a intrebat pe 07.12.2013

Baietelul meu bea 1 litru si jumatate de ceai pe noapte. Cateodata ii vine si sa vomite, dar tot nu lasa biberonul. Are si un pic burtica umflata. Ce pot sa fac?

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Nu spuneti ce varsta are copilul, insa oricum aceasta cantitate de lichide noaptea, este ceva exagerat. Nici nu este de mirare faptul ca are si reflexe de voma si abdomen marit de volum.

Reglementati alimentatia care trebuie sa fie echilibrata ( corespunzator varstei ), iar masa de seara sa fie consistenta pentru a nu flamanzi peste noapte. Solicitati si sfatul medicului copilului!

roxyb
a raspuns acum 6 ani

Eu nu inteleg de ce nu ii dai lapte, el bea atat de mult ceai pentru ca nu il hraneste si ai grija ca poate provoca anemie pentru ca nu aduce niciun aport nutritiv organismului.

ema
a raspuns acum 6 ani

Are 1 si 7 luni. Mananca seara foarte bine, daca nu ii dau ceai noaptea plange toata noaptea, nu ar fi problema pentru mine ca s-ar dezvata, dar e problema ca sunt in chirie si ne dau afara de aici daca face galagie noaptea. Lapte, la fel bea un kg jumatate si l-am dezvatat de lapte ca a avut un virus la stomc si nu avea voie 3 zile lactate.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/