Cauta

Baietelul meu are un anisor si de vreo 2 luni nu mai mananca mancare.

LENUTA a intrebat pe 08.01.2013

Baietelul meu are un anisor si de vreo 2 luni nu mai mananca mancare cum trebuie, adica nu mai mananca cartof, fasole verde, brocoli,fac tot felul de combinatii, dar nu mananca se uita de la distanta cum arata miroase cand ii dau lingura la gurita sa manance si daca ii place probabil mirosul mananca daca nu, nu si plange. Orez, supite cu carnita, lapte cu biscuiti, gris cu lapte mai putin si fructe mai mananca doar atat. Nu inteleg de ce nu mai mananca cartof. Ce ma sfatuiti, va rog.

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Controlati gingiile copilului, care pot fi inflamate din cauza eruptiei dentare, puteti folosi gel pentru gingii. Nu trebuie sa fiti ingrijorata, cautati si mai schimbati gustul mancarilor preparate, oferiti-i ce doreste pentru o perioada, apoi incercati din nou cu aceleasi alimente sau diferite.

cristinag
a raspuns acum 7 ani

Lasa-l o perioada, apoi incearca din nou sa-i dai, amestecate cu alte legume.

sarboiumaria
a raspuns acum 7 ani

Si eu am avut ceva probleme cu baietelul meu de un an si o luna! Nu mai vroia sa manance aproape nimic! Am banuit ca e din cauza dintisorilor fiindca ii crestea un incisiv si am avut dreptate! De o saptamana jumate mananca si lemne daca ii dai sa manance! Asa ca nu va ingrijorati ca e o situatie trecatoare! Aveti un pic de rabdare si peste o perioada incercati din nou sa-i reintoduceti alimentele care le refuza acum! Multa sanatate va dorim!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/