Cauta

Baietel 2 ani eruptie masele.

nikk a intrebat pe 09.12.2013

Buna seara, baietelul meu de aproape 3 luni de zile in fiecare noapte cate 2-3 ore se trezeste si se vaita fara sa planga cu ochisorii inchisi, se suceste, se foieste din cauza maselelor, se scarpina cu manuta la nasuc, la dintisori, masele pe afara (obrajori), ziua e foarte nervos tipa, l-am intrebat unde il doare si arata cu degetelul la dintisori. Am intrebat pediatra si mi-a spus ca aceasta este cauza, i-am dat Panadol, Nurofen, Calma-b sirop, tot se trezeste, se foieste, rar cand are cate o noapte putin mai linistita. Doarme in patutul lui si il las cateodata sa vad daca se linisteste, dar se foieste toata noaptea, il mai iau langa mine poate se mai linisteste, dar nu tot asa se comporta. Cand nu il doare doarme linistit in patutul lui nici nu simt ca este acolo. Ma intreb asa de mult sa dureze pana ii dau si cele 4 masele care trebuie sa ii apara? Imi este si mila de el ca il doare. Temperatura nu face, ziua mai baga mana in gurita si se duce cu degetelul la acele viitoare masele, gingia s-a albit putin, dar nici gand sa ii apara. Ce ma sfatuiti sa mai fac? Multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Uneori reactiile si disconfortul care insotesc eruptia dentara sunt intr-adevar mai zgomotoase, dar aveti grija sa nu-i modificati comportamentul obisnuit - prin luarea lui in patul dvs, caci greu il mai puteti dezobisnui.

Este necesara si parerea unui medic stomatolog - preferabil de copii, in afara de medicul pediatru sau cu avizul acestuia.

nikk
a raspuns acum 6 ani

Multumesc!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/