Cauta

Baiatul meu de 1 an 10 luni, se trezeste noaptea, striga dupa mama mama, in ideea sa vin sa ma culc langa el in patul alaturat din camera lui.

Irina Tudose a intrebat pe 15.11.2013

Pana acum 4 saptamani, a dormit singur toata noaptea in patutul sau cu gratii in camera separata. De 4 saptamani, adoarme usor noaptea in jur de ora 21:00, stau langa el pana adoarme dar peste 3-4 ore se trezeste plange, tipa sa vin la el, ma cheama "mama-mama", si de 2 zile a sarit gratiile patului. am incercat sa nu merg la el, si in unele seri adormea singur, dar nu am reusit aparent, daca a sarit patul din disperarea de a ma avea alaturi. ce se poate face? Acum eu sau sotul trebuie sa dormim in camera cu el ca sa nu facem naveta noaptea. Mentionez ca inainte de acest comportament am fost internata cu el in spital cu un virus foarte urat care l-a tinut 2 zile pe perfuzii, si banuiesc ca l-a marcat mult toata experienta, si se sperie noaptea.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Pana se dezobisnueste de acest obicei, puteti dormi in aceeasi camera, dar nu in acelasi pat cu el. Daca se trezeste si va striga, ii raspundeti in soapta, ii spuneti ca toata lumea doarme si dimineata ne jucam. etc. Nu mergeti la el, ci de la distanta, pana readoarme. Daca cedati, el va fi multumit ca v-a invins si v-a continua.

Tudose Irina
a raspuns acum 6 ani

Multumesc frumos! I-am dat jos gratiile patului si dorm langa el, cand eu, cand sotul si parca s-a mai atenuat problema, desi in continuare se trezeste. Avem rabdare sa-i treaca.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/