Cauta

As vrea sa stiu daca este vreo diferenta intre laptele Althera si Aptamil Pepti. Va multumesc.

IOANA a intrebat pe 10.08.2014

Dupa ce am intarcat fetita a inceput sa faca scaune diarece in urma introduceri laptelui de vaca. Fetita avea un an si 10 luni cand am oprit alaptatul, acum la un an si 11 luni in urma efectuari Ig la proteinele laptelui de vaca a iesit o valoare de 0,33 la betalactoglobulina si 0,12 la alfalactalbumina si 0 la cazeina.

Am facut si pentru gluten si au iesit bune. Dna Dr. a zis sa-i dam Althera ca este cel mai bun insa si cel mai scump. Aptamil Pepti este mai ieftin cu vreo 40 de lei. Este vreo dif ca si compozitie intre ele?

Ca si greutate este mai mica, ea s-a nascut la 38 de saptamani cu 2800 g si 49 de cm. Acum are 9800 si 86cm, o va ajuta laptele sa mai ia si in greutate?

Analizele de sange gen Fe, Ca, Hemoleucograma, electroforeza, proteine si altele au iesit fara bune fara vreo modificare, Fe nu i-am dat niciodata. De mancat mananca de toate nu este capricioasa. Dna Dr. a zis ca e mai micuta, dar nu sunt probleme. Va multumesc.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Deficitul de greutate nu este exagerat si poate fi recuperat pe parcurs,iar inaltime este foarte buna ( corespunde pentru varsta de 2 ani)

In ceea ce priveste laptele modificat, atat APTAMIL PEPTI cat si ALTHERA au aceea actiune, deosebirea este numai la pret nefiind al aceleeasi firme si se pare ca primul are gust mai acceptat de catre bebelusi.

Deci, medicul trebuie sa aleaga in functie de acceptul fetitei.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/