Cauta

As avea si eu o intrebare cu privire la introducerea laptelui de vaca la copii.

lucilla a intrebat pe 13.12.2013

Am o fetita de 1 an si 4 luni si noi stam in Spania. Acum am venit in tara si am ramas fara laptele care i-l dadeam acolo (Nestle Junior 1+ cu cereale si fara cereale), asa ca am inceput sa-i dau lapte de vaca. In primele zile nediluat cu nimic, dar am observat ca facea diaree de 2-3 ori pe zi asa ca i l-am diluat cu apa. In ziua respectiva a facut caca de doua ori, o data bine. apoi iar diaree. Am observat ca ii creste si o maseluta. As vrea sa stiu daca e de la lapte sau de la maseluta si daca e bine sa-i mai dau lapte de vaca si cum ar fi mai corect sa procedez. Va multumesc anticipat!

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Orice bebe care are peste 7-8 luni poate primi lapte de vaca integral, la inceput poate fi diluat cu zeama de orez - o parte zeama de orez si 3 parti lapte de vaca integral, pentru cateva zile - o saptamana, cand totul va intra in normal.

roxyb
a raspuns acum 6 ani

Eu cred ca e de la laptele de vaca deoarece ea mananca pentru prima data acest tip de lapte care este prea gras, iar sistemul ei digestiv trebuie sa se obisnuiasca cu aceasta schimbare.

Puteti sa il diluati cateva zile, iar apoi de pe o zi pe alta sa-i scadeti cantitatea de apa cu care diluati laptele.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/