Cauta

Are 1 an si 2 luni si 10 kg. E vioi si a inceput sa paseasca singur. Va multumesc. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns la analize.

Larion larisa a intrebat pe 26.03.2013

Are 1 an si 2 luni si 10 kg. E vioi si a inceput sa paseasca singur. Va multumesc. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns la analize.

calciu ionic 3,89 (4 - 5)
hemoglob 10,7 (12 - 14)
mchc31,4 (32 - 39)
volmediu tromb 73,4 (82 - 95)
hemogl eritr 23 (27 - 34.3)
hematocrit 34 (37 - 50)
trombocite 421 (100 - 300)
trombocrit 0.446 (0.108-0.290)

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Felicitari! Copilul este foarte bine dezvoltat! Rezultatele unor analize de laborator trebuiesc interpretate, in functie de varsta pacientului si de tipul aparatului cu care sunt efectuate.

In cazul de fata rezultatele ( pentru un bebe de peste 1 an ) nu prezinta modificari semnificative patologice, ci sunt la limita inferioara a normalului. La copilul in crestere, o mentiune: valoarea hemoglobinei care ar trebui sa fie intre 11 si13 g %, dar se poate remedia prin aport de fier si vitamine (spanac, galbenus de ou, carne, ficat si fructe) si a Calciului care ar trebui sa fie 5 mEq/l , din alimente ca lapte si derivatele lui, ou de gaina, legume ca andive, patrunjel, mazare, dovlecei. Deci, o revizuire a alimentatiei si cu sfatul medicului care a recomandat analizele, probabil in vederea profilaxiei unui usor grad de anemie.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/