Cauta

Am un baietel de 1 an si 2 luni si are un san umflat de pe la 6 luni. Mi s-a spus ca este criza genitala si ca va trece, dar cand?

mihaela a intrebat pe 28.11.2012

Mentionez ca sanul nu il doare pe copil si nu este tare, doar un pic in varf este invinetit. Cum este cu aceasta criza genitala cand trece si daca nu trece ce trebuie facut? Nu are nimic daca dureaza asa mult. Sunt consecinte?
Va multumesc!

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Criza genitala poate cuprinde unul sau ambii sani, dar cuprinde areola din jurul mamelonului este nedureros si putin indurat (intarit) dispare fara consecinte avand o durat de 2-3-4 saptamani, se simte la palpare ca o moneda de 5-10 bani. Ceea ce relatati dvs ca "umflatura este un pic in varf unde este vanat" trebuie vazuta de catre medicul copilului.

mihaela
a raspuns acum 7 ani

Va multumesc pentru cele relatate, dar eu doresc sa stiu daca dupa parerea dvs, la noi mai este vorba de o criza genitala asa cum ne-a spus si doctorul de familie datorita faptului ca dureaza de atatea luni si nu saptamani asa cum mentionati si nu se simte nimic tare, ci doar umflat si moale. Va multumesc inca odata si astept mai multe lamuriri.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/