Cauta

Alimentatia copilului de 1 an.

andreea a intrebat pe 05.09.2013

Buna ziua. Baietelul meu, pe care inca il alaptez mananca dimineata fructe, la pranz legume cu carne, iar seara cereale sau iaurt cu biscuiti. Intre mese suge si mai mananca cate un biscuite sau un fruct. Este in regula sau mai trebuie introdus si altceva pentru varsta lui? Mentionez ca are 10 kg. Va multumesc pentru un eventual raspuns.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Felicitari! Greutatea copilului dvs in varsta de 1 an este buna (normala), la fel si diversificarea alimentatiei, insa mai trebuie sa adaugati si alte alimente (daca nu le-a primit pe parcurs)cum ar fi: oul inclusiv albusul, ficatul de pasare, carnea de vita, ciorba de perisoare, peste alb-somon, mamaliguta cu branza, inclusiv smantana, dulciuri-diverse prajituri facute in casa.

In fiecare zi copilul va primi 5 mese (3 mese principale si doua gustari) la orele 10:00 - 11:00 si 16:00 - 17:00), iar la cererea bebelui puteti sa-l mai puneti la piept si noaptea, pana la intarcare.

Dr.Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Felicitari! Greutatea copilului dvs in varsta de 1 an este buna. Diversificarea alimentatiei este corecta si acceptata de bebe, dar mai trebuie completata cu ficat de pasare sub orice forma preparare, ciorba de perisoare, ou inclusiv albusul, peste alb, somon, mamaliguta cu branza inclusiv smantana, dulciuri facute in casa.

Meniul trebuie compus pentru 3 mese principale si 2 gustari. La cerere, mai puteti sa-i dati sanul si in timpul nopii pana la intarcare.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/