Cauta

Am 27 de ani, am un baietel de un an si jumatate il cheama Matei. Sotul are 45 de ani si un alt baiat de 21 de ani din casatoria anterioara.

Cristina a intrebat pe 03.11.2012

Am 27 de ani, am un baietel de un an si jumate el e cuminte, dar mai face si nazbati deschide usa iese afara, tot asa merge in baie pe intuneric si bea apa din wc, daca nu ii dau ce vrea se arunca pe spate nu tot timpul, se plictiseste repede de jucarii, vrea numai tel sa se joace sa se uite la poze video cu el, nu vrea sa dea mana pe strada, se arunca cu fundul de asfalt deca nu il las de mana, intelege cand ii zic ca nu e voie sa faca aia, dar tot o face parca in ciuda mea, nu sta ca alti copii sa se joace cu jucariile se plictiseste foarte repede, pricepe cand ii zic ceva stie cateva cuv ex mama tata Dani Nana Ioana apa papa Pacu adica copacu stie cum face cainele vaca si alte animale stie unde sunt ochi urechile etc e inteligent pentru varsta lui si e dezvoltata si fizic bine la un an avea 11,500kg 86 cm acum nu stiu cat are. Problema mea e ca e cu mine cat ziua de mare pana seara sau dupamasa ce vine sotul acasa si recunosc ca imi ies din pepeni si ridic tonul la el sau ii mai dau o palma, imi e o ura, ciuda pe mine pentru ca nu mai pot sa ma controlez uneori si as vrea si eu un tratament medicamentos, la psiholog nu am cum sa merg deoarece nu sunt in tara si sunt in Franta si constienta ca am nevoie de ajutor .E si rasfatat pentru ca sotul ii cumpara tot ce vrea el eu ii zic nu dar nu ma asculta, il lasa pe bebe sa faca tot ce vrea el dar si bunica il cocoloseste si ea cand mergem in tara,stiu ca asa pierd controlul nu ma asculta si incepe sa se distanteze de mine din cauza comportamentului meu. Va multumesc si astept cu nerabdare sfaturile voastre si pe adresa de email rosmaricristina@yahoo.com.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Meritati felicitari pentru ingrijirile acordate copilului in perioada cat a fost sub varsta de 1 an, daca este atat de bine dezvoltat, stie atatea cuvinte si intelege totul inclusiv ce nu vrea sa faca, dar se pare ca cineva il rasfata, fie si datorita unei iubiri exagerate, cand ii satisface toate poftele, iar el, copilul, a ajuns sa creada ca totul trebuie sa fie cum vrea el, daca nu reactioneaza asa cum dvs descrieti. Probabil se uita exagerat de mult la TV. Este nevoie de un consens intre mama, tata si bunica in ceeace priveste comportamentul fata de el, altfel copilul se autorasfata in continuare si va specula orice atitudine, preferand pe cel ce-l accepta, rasfata, si indeparteaza pe cei nu-i satisfac dorintele iesite din comun.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/