Cauta

Zgomote ciudate in timpul somnului.

polat_elif1989 a intrebat pe 11.02.2014

Am un baietel de 3 saptamani si 5 zile si in timpul somnului scoate niste zgomote ciudate asa ca de caprita, nu stiu cum sa ma exprim exact ca sa puteti intelege. Sunt ingrijorata, ma gandesc sa aiba vreo durere, ceva? Daca stie cineva va rog sa-mi spuneti si mie. Va multumesc!

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Daca bebele mananca, doarme si creste in greutate, nu trebuie sa va faceti griji.

Daca considerati ca are crampe abdominale, folositi Colic Baby picaturi, iar dvs evitati condimentele, mezelurile si alimentele indigeste.

Daca ar avea dureri, ar plange. Observati-l in continuare.

polat_elif1989
a raspuns acum 6 ani

Dupa 3 saptamani de spitalizare,l-am luat acasa. De o saptamana si jumatate ii dau lapte, acum, acum, cand ii dau sa manance lapte de la mine, mananca, dar la un moment dat se enerveaza si incepe sa planga. Eu verific mereu daca curge laptele, si am, dar nu se linisteste si nu adoarme decat daca ii fac si jumatate de biberon de APTAMIL, dupa ce mananca adoarme imediat.

Eu am intrebat aici doctorul daca e bine sa-i dau si supliment si ne-a zis ca de cate ori vrea sa ii dam, acum nu stiu ce sa zic. Nu sunt prea bine informata, deoarece e primul copil. Va multumesc si as fi recunoscatoare daca mi-ati mai raspunde!

polat_elif1989
a raspuns acum 6 ani

Am uitat sa spun ca la nastere a avut 2180 gr,iar ieri l-am cantarit si are 2570 gr. Cred ca a luat bine in greutate.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/