Cauta

Tetine si biberoane.

Noemi.Bunea517 a intrebat pe 08.11.2014

Cine imi poate explica si mie, ca sunt bombardata cu tot felul de info, fiind viitoare mamica peste 2 sapt, care este faza cu biberoanele si mai ales cu tetinele?

Eu am cumparat un biberon din plastic pentru ceai si unul din sticla pentru lapte ca am zis ca e mai durabil si mai ok la fierbere/sterilizare.

Fiecare avea tetina lui, dar sunt diferite ca forma. Pe urma am aflat ca sunt tetine speciale pentru fiecare grupa de varsta, tetine in functie de debitul de curgere.

Vreau ce e mai bun pentru puiul meu si tocmai de aceea am nevoie de sfatul cuiva priceput, mamicilor, va rog sa ma lamuriti.

PS: Tetinele sunt universale adica se potrivesc la orice biberon sau fiecare biberon e cu tetina lui?

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 5 ani

La nasterea viitorului bebe, in functie de nascut la termen sau prematur, de nota pe care o primeste la nastere, deci de vigurozitatea acestuia, medicul pediatru din sectia de maternitate va poate oferi cele mai adecvate sfaturi, atat de ingrijire cat si de felul alimentatiei, pe parcurs.

Imediat dupa nastere si in continuare pana la 5-6 luni cand se incepe diversificarea alimentatiei, bebele are nevoie numai de laptele mamei pe care-l suge direct din mamelon (ceea ce este si strict necesar pentru buna desvoltare a bebelui, comod,la indemana si fara costuri ).

De biberon aveti tot timpul sa va preocupati, ca si de lingurita pe care o va folosi.

Pediatrul care ingrijeste bebele nou nascut in primele zile de la nastere are competenta, necesara, dar un lucru este sigur, biberoanele trebuie sa fie rezistente la fierbere si sterilizare, indiferent de fantezia fabricantilor.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/