Cauta

Sunt o mamica disperata, am o fetita superba de 6 luni jumate si ne confruntam (eu si tatal ei bineinteles) cu criza de ipsatie.

popescu a intrebat pe 07.07.2014

Ne este foarte greu sa acceptam, am fost la toate sectiile clinicilor si nu stie nimeni ce tratament sa ne ofere, in afara de ridicatul din umeri.

Pentru cine nu a auzit de termenul "ipsatie" este masturbarea la copii, dar trebuie sa intelegem ca nu este ca la adulti cu tenta sexuala, s-a intamplat din cauza unor pampersi cumparati din supermarket, nu la bucata ca sa eliminam riscurile. Am vorbit foarte mult, scuze. Astept sfaturi si raspuns la intrebare. Multumesc.

1 raspunsuri

Geo
a raspuns acum 2 ani

Draga Popescu, nu stiu daca mai ai contul asta activ sau o sa mai vezi mes meu ptr ca vad ca ai postat de ceva vreme . Eu acum am cautat despre ipsatie pe net si in incercarile disperate de a gasii informatii am dat de tine. Te rog spune-mi ce face fetita voastra??? Ai gasit o rezolvare?? Fetita mea pare a avea aceasi diagnostic. Te rog sa imi raspunzi poate reusesc si eu sa iau legatura cu cineva sa imi dea sfaturi inainte sa o iau razna .
Cu drag Geo mamica Emiliei

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/