Cauta

Sanii mei produc doar zer, nu stiu ce se intampla si bebe nu mai vrea sa suga, ce trebuie sa fac?

patricia a intrebat pe 13.04.2010

2 raspunsuri

ziba
a raspuns acum 10 ani

Mergi si la un pediatru, de principiu, dar sa stii ca cine ti-a spus ca sanii tai produc zer, numai binele nu ti l-a vrut! Teoria cu proba laptelui si cu laptele apos si fara consistenta e o mare prostie, nu face decat sa isterizeze femeia care alapteaza si sa o faca sa creada ca nu are nimic bun sa-i dea puiului ei, cand de fapt nimic nu poate fi mai neadevarat!

Laptele de mama e cel mai bun, sanul stie ce fel de lapte si cat anume sa produca, in functie de momentul mesei/momentul zilei/temperatura etc. Probabil ca tu ai testat primul lapte, nici nu aveai cum altfel, ala e mai apos, ca sa tina de sete micutului, apoi e produs cel consistent, cu rol de hrana!

Poate ca nu il pui corect la san pe bebe, daca sunteti incepatori, sau poate are afte in gurita (margaritarel) sau... o multime de alte cauze, dar nu cred ca nu ii place lapticul tau! Cate luni are bebe? Daca ia in greutate n-ai de ce sa-ti faci griji! Sanatate si decizii bune!

ela22
a raspuns acum 9 ani

Daca in timpul sarcinii ai avut scurgeri mari de colostru, s-ar putea sa nu ai laptele bun. Asa am patit si eu la ambele sarcini, iar la sfatul medicilor le-am dat lapte praf. Cel mai bine e sa consulti medicul de la maternitatea unde ai nascut.

Vezi intrebari din: