Cauta

De ce nu ii place in apa?

Maria a intrebat pe 25.02.2015

Am un baietel de 2 luni si nu ii place deloc cand ii facem baie. Cum simte apa incepe sa planga. Ce sa facem ca sa inceapa sa ii placa?

Maria

2 raspunsuri

Buna ziua,

E posibil sa existe un anumit incident care a declansat aceasta stare dar e mai dificil de identificat. Incercati sa fiti cat mai calma si sa ii atrageti atentia asupra altor activitati. Nu uitati faptul ca poate simti starea dumneavostra asa ca incercati sa va relaxati. Incercati cantecele si vorbitul continuu.

De asemenea, puteti incerca sa faceti baie impreuna. E posibil sa se simta in siguranta si sa treaca mai usor peste aceasta perioada. O alta posibilitate este evitarea baii si spalarea cu un prosop umed si cresterea cantitatii de apa treptat.

Succes!

ancuta33
a raspuns acum 5 ani

Buna. In general bebelusii asa de mici nu ar trebui sa aiba probleme cu apa. Ei in burtica stau in apa deci e un mediu in care ei se simt cel mai bine. Asta daca nu ii convine ceva. Poate apa e prea fierbinte sau poate s-a speriat o data cand i-ai facut baie. Cand ii faci baie micutului fa-o delicat cu miscari cat mai blande si pune un prosop moale in apa cu care sa-l invelesti. Astfel va fi si mai placut pentru el. Canta-i, mangaiel bland si vorbeste cu el.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/