Cauta

De cand s-a nascut, copilul meu face aproape lunar sau la 2 luni rosu in gat. Ce e de facut?

ramonagrig a intrebat pe 07.07.2010

I-am dat cexyl, eurespal, biotics baby si ii trece, dar in luna urmatoare intampinam aceeasi problema. As dori sa stiu care ar putea fi cauza si cum pot preintampina un nou rosu in gat. Va multumesc anticipat! Mentionez ca nu a facut febra niciodata. Bebe are 5 luni.

5 raspunsuri

karrina
a raspuns acum 10 ani

Poate fi o problema de imunitate scazuta. Aici medicul te poate ajuta. De asemenea fa un examen de exudat faringian sa vezi daca nu are vreun microb in gat. Cat mai rapid cu putinta.
Sanatate de fier!

ramonagrig
a raspuns acum 10 ani

Iti multumesc pentru sfat. I-am facut acum 2 saptamani un exudat faringian si a iesit negativ. Intr-adevar cred ca e chestia de imunitate, dar nu stiu daca la 5 luni pot sa ii dau ceva pentru imunitate. Ce ziceti?

karrina
a raspuns acum 10 ani

Numai medicul iti recomanda. Nu te lua dupa nici un alt sfat chiar daca vine de la persoane apropiate. Copiii sunt diferiti.

mihaela
a raspuns acum 10 ani

Nu ai ce face, asa a fost si fetita mea pana la 1 an si 3 luni, are imunitatea scazuta o sa ii treaca de la sine. Fetita mea facea rosu in gat cam la 2 saptamani, ne cunostea pediatrul ca pe cineva din familie. Sanatate multa.

ramonagrig
a raspuns acum 10 ani

Merci mult. Ii pot da ceva pentru cresterea imunitatii la varsta asta?

Vezi intrebari din: