Cauta

Bubitele mici, cat un varf de ac si marunte, marunte aparute pe fata gat si in cap. Cum se pot trata?

borcuteanca a intrebat pe 02.01.2013

Am o fetita de o luna de zile si i-au aparut pe fata si gat o gramada d bubite mici cat un varf de ac si rosii pe aproape toata fata. Pe corp si membre nu are, doar in cap si pe fata. Cu ce trebuie sa o tratez ca deja are cam 4 zile si nu i s-au dus. Va multumesc.

4 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Verificati temperatura mediului ambiant si lenjeria prea calduroasa cu care este imbracat bebele, transpiratia poate fi cauza. La nevoie este necesar un consult medical.

Lilyssss
a raspuns acum 7 ani

E posibil sa fie de la caldura, si noi am patit asa, in 3 zile avea pe tot corpul, poate ar trebui sa suni medicul sa-l intrebi, sa nu fie altceva mai grav.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Si noi am patit cam tot la o luna, era vara si cald. Transpira abundent. Trebuie sa mergi cu fetita la pediatru. Noua ne-a prescris crema mentolata pentru aplicare locala.

danna28
a raspuns acum 7 ani

Poate fi de la caldura, asa am patit si eu cu bb meu tot de 1 luna! In primul rand trebuie imbracat normal, iar noaptea nu trebuie infofolit ca se incalzeste, invelit normal cu o paturica sau pilota. Eu asa am facut, si dimineata cand se trezeste are fata curata, si il spal cu ceai de musetel.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/