Cauta

Bebelusul meu de numai 2 saptamani nu poate face scaun, fara sa fie ajutat, numai cu supozitor.

ionela a intrebat pe 24.10.2012

Bebelusul meu de numai 2 saptamani nu poate face scaun, fara sa fie ajutat. numai cu supozitor. Am incercat sa ii dau ceai de musetel si nimic si are dureri. Are dureri mari de burtica si nu imi iese afara fara supozitor. Ce pot sa fac in cazul asta am incercat tot felul de modalitati si nimic nu stiu ce sa ii mai fac.

6 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Alimentatia mamei, trebuie sa contina multe produse lactate, fructe si legume, lichide si preparate proaspete (nu conserve, nu banane, nu gutui), iar de la 1 luna incepeti sa-i introduceti suc de fructe, mere, pere, citrice. Pentru colici intestinale folositi Colicbaby. Este necesar si sfatul medicului pediatru.

snowdance22
a raspuns acum 7 ani

In primul rand trebuie sa discuti despre asta cu pediatrul. Bebe e foarte mic si orice schimbare de comportament sau de stare trebuie consultata cu medicul. Daca e alaptat la san, incearca sa iti schimbi si tu dieta, sa mananci mai multe fructe si legume, sa eviti alimentele care constipa. Daca e alaptat artificial e posibil sa aiba nevoie sa-i fie schimbata formula de lapte praf. Supozitoarele dau dependenta si iritatii, asa ca nu e bine sa abuzezi. Cel mai bine e sa vorbesti cu medicul cat mai repede.

ionela
a raspuns acum 7 ani

Am vorbit cu medicul, mi-au dat supozitoare pentru el si mi-a zis sa ii dau ceai de musetel intre mese, dar nimic. Cand il alaptam, nu aveam probleme. Nu mai vrea lapte matern, de o saptamana. Pentru colci, ii dau Espumisan sau Ceai Baby Calm si mi-a zis sa nu ii dau ca este prea mic. Ce sa ii fac? Sa il las cu dureri?

claudia
a raspuns acum 7 ani

Sfatul meu e sa mergi cu el neaparat la medicul pediatru, (nu de familie). Si noi am fost, am platit consultatie si mi-a spus exact ce si cum si acuma bebe e bine + mi-a spus sa nu ii mai pun supozitoare pentru ca pot aparea leziuni anale. Bafta.

ionela
a raspuns acum 7 ani

Da, stiu si am vorbit cu pediatru, dar mi-a zis ca nu vrea sa il puna pe siropel pentru ca e prea mic. Nu stiu ce sa mai fac, am scris aici ca am crezut ca ma puteti ajuta cu un sfat ceva. Nu stiu ce sa ii mai fac si prea multe supozitoare nu sunt bune. V-am spus, mi-a zis sa ii dau ceai de musetel, dar nu are niciun rezultat.

dochita_andrei
a raspuns acum 7 ani

incearca sai dai Sab Simplex e foarte bun sau Bonisan, eu numai astea le-am folosit si mi-au fost de folos.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/