Cauta

Bebelusul meu de 11 luni se irita foarte des la fundulet

hanny a intrebat pe 30.09.2011

Ce credeti ca ar trebui sa mai fac? Desi schimb pampersul foarte es si il dau cu ulei, in continuare se irita. Cred ca are el pielea foarte sensibila. Nu stiu ce produse sa mai folosesc ca sa vindec bubitele care i-au aparut deja. Il ustura foarte tare, este iritat si necajit. Nu stiu ce sa mai fac....

6 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 9 ani

Acesta este un eritem fesier, determinat de contactul cu materiile fecale si urina acida si amoniacala. Solicitati la farmacie "crema pentru eritem fesier" si dupa fiecare toaleta locala si schimbat scutecul, ungeti zona cu aceasta crema.

crainiciuc geanina
a raspuns acum 9 ani

Incearca alt tip de pampers, eu la primul copil am folosit pampers de ala scump. Cu alt tip se irita. La cel de-al doilea, nu l-am folosit ca se irita de la cel scump. Am folosit ceva de la Kaufland, ieftin si nu am avut treaba> Sanatate.

miki00
a raspuns acum 9 ani

Spala zona scutecului des sau macar ori de cate ori are scaun, usuca si foloste crema pentru eritem fesier (eu am ff buna una de la Mustela, dar sigur ca gasesti multe marci in farmacie). Poti sa incerci si amidon de bucatarie pe care il aplici pe zona iritata, spalata in prealabil.Incearca sa lasi bebelusul fara scutec din cand in cand ca sa se aeriseasca zona. Daca schimbi marca de scutece, s-ar putea sa patesti la fel. Eu am patit asa cu fetita cea mare, am schimbat tipul de pampers si a aparut iritatia. Evident ca am revenit la scutecul pe care il foloseam inainte.

wwwiulilarisa
a raspuns acum 9 ani

Fetita mea facea asa pana cand am schimbat scutecele pampers cu scutecele happy. De atunci, nu am mai avut aceasta problema.

zonica
a raspuns acum 9 ani

Si eu am trecut prin asta cu bebe al meu. La noi a trecut cu o crema de la o farmacie naturista, pe baza de musetel, galbenele, sunatoare si tataneasa. Cicatrizin se numeste nu este deloc scumpa. Sanatate multa la amandoi.

Adi
a raspuns acum 9 ani

Am incercat toate tipurile de creme din farmacii, am schimbat toate felurile de scutece si ce sa vezi? A mers cu pudra mentolata!

Vezi intrebari din:
Modifică Setările