Cauta

Baietelul meu de 9 luni e mofturos la mancare si nu prea doarme noaptea. Ce e de facut?

CALITA ELENA a intrebat pe 03.05.2010

5 raspunsuri

ziba
a raspuns acum 10 ani

Si eu am trecut prin problemele astea cu baietelul meu cam tot in aceeasi perioada, pot sa-ti spun ca acum mai avem 1 saptamana pana la an si s-au mai "reglat". Si mai pot sa-ti spun ceva: rabdare! o sa treaca si o sa treceti si peste perioada asta.

calita elena
a raspuns acum 10 ani

Va multumesc pt incurajare. Tin sa precizez ca are momente cand doarme mai bine cateodate se trezeste si de 3-4 ori pe noapte

ziba
a raspuns acum 10 ani

Da, exact asa facea si al meu, uneori se trezea si de cate 5-6 ori in intervalul 11-3 noaptea, dupa care dormea un pic mai bine, mai "legat". Vreau sa iti spun ca uneori se trezea si la 5-10 minute dupa ce adormea, iar ma chinuiam sa il adorm, dupa 10 minute iar era in picioare in patut, si tot asa.

ziba
a raspuns acum 10 ani

Iar cu mancarica am observat ca, cu cat tratez eu problema mai detasat, cu atat si el e dispus sa manance. La polul opus, cu cat insistam sa manance, cu atat mai strasnic inclesta gura. Asa ca intr-un final, epuizata de nervi, l-am lasat ca pe el si l-am dat jos din scaun cand refuza sa manance, iar acum am ajuns sa vina el in usa bucatariei si sa maraie ca i-e foame.

calita elena
a raspuns acum 10 ani

Draga mea ziba exact asa mi se intampla cum povestesti tu acum. Stii ce ma supara mai mult treaba cu inclestatul guritei. Ma chinui sa io deschid cu lingurita dar de multe ori nu vrea sa o deschida. Cand vrea cand nu vrea vorba ta ma epuizeaza pana la nervi dar ce sa fac vorba ta rabdare multa ca nu avem ce face. Mersi mult pentru sfaturi. Te pup.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările