Cauta

Baietelul meu are 1 luna si de cateva zile e cam agitat, uneori chiar si cand mananca, uneori are si varsaturi. Ce e de facut?

Roxana a intrebat pe 14.11.2012

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Controlati-va regimul d-vs alimentar mai intai sa fie fara condimente, fara conserve si mezeluri, fara varza si fasole, ci cu alimente proaspete si proaspat pregatite, cu fructe si legume, cu sucuri, lapte si derivatele acestuia. Bebele are colici abdominale pentru care trebuie sa ii se administreze ceva pentru colici. Dupa supt, sa-l mentineti in brate in pozitie verticala pana elimina aerul inghitit odata cu laptele supt (eructatie) si abia atunci il asezi in pat (varsaturile nu se vor mai produce). Tine legatura cu medicul copilului.

pavalina
a raspuns acum 7 ani

Probabil ca are colici. Intreaba pediatrul despre remediile de ameliorarea colicilor la bebelusi. Incearca sa il hranesti mai rar (minim 1 ora si jumatate intre mese). Pune-i o carpita calda pe burtica sau frectioneaza-l pe burtica. Tine-l aproape de tine si canta-i sau mangaie-l (cauta tehnica care il calmeaza). Poti incerca sa ii pui si muzica in surdina sau un carusel pe care sa-l urmareasca cu privirea.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/