Cauta

As vrea sa-i dau baietelului meu de 4 luni cate un pic de ceai. Este indicat si daca da, ce ceai imi recomandati?

IULIA a intrebat pe 11.10.2011

Baietelul este alaptat la san, dar as vrea ca noaptea sa-i dau un pic de ceai pentru ca se trezeste foarte des si trebuie sa-l pun de fiecare data la san.

9 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 9 ani

Bebe alptat la san (deci natural) are dreptul sa nu respecte strict orarul ca cei alimentati mixt sau artificial si poate solicita si noaptea. Cauta si dai sa suga suficient ultima masa de seara, care sa-l sature si sa nu fie flamand. Ceaiul nu are nici calorii si numai il amageste pentru scurt timp, dar se obisnueste si ce te faci cand creste mai mare si odata cu el si obiceiul.

adriana_eftm
a raspuns acum 9 ani

Ii poti da ceai de colici Baby Calm, e mai bine sa-i dai un ceai din mixt de plante, daca ii dai de ex numai de menta, nu-i face bine pe o perioada lunga din cate stiu eu.

Danyela15
a raspuns acum 9 ani

Eu nu i-am dat copilului ceai noaptea, incet incet s-a dezobisnuit sa se trezeasca, tie daca iti este foame bei ceai?

iulia
a raspuns acum 9 ani

Draga mea, problema este ca nu de foame se trezeste, doar de dragul lui "titi" pentru ca dupa un minut de supt adoarme, asa ca.

Danyela15
a raspuns acum 9 ani

Daca se trezeste doar de dragul lui titi, incearca sa-l mangai sa il legeni usor si poate adoarme la loc.

mami_fericita
a raspuns acum 9 ani

Iulia, parerea mea e sa ii mai dai san totusi noaptea, cu toate ca sunt sigura ca iti este si tie greu, dar este micut ca sa il dezveti de suptul noaptea, mai pe la 7-8 luni, daca incepi de pe acum s-ar putea sa nu iti mai ia asa bine in greutate.

iulia
a raspuns acum 9 ani

Multumesc fetelor, am sa i-au in considerare raspunsurile voastre pentru care va multumesc. Cu drag si multa sanatate pentru voi si bebeii vostri.

IULIA
a raspuns acum 9 ani

Multumesc domnule doctor pentru raspuns, dar niciodata nu-l culc flamand, dupa baita este si ultima masa, dar degeaba el mananca atat cat ii trebuie, poate nu mai este laptele atat de hranitor cat sa-l sature, de aceea se trezeste foarte des.

Danyela15
a raspuns acum 9 ani

Fiecare copil are ritmul lui de a face orice. si copilul meu desi a crecut(8 luni - 8 kg) si trebuie sa manance mai mult si mai rar. El isi are ritmul propriu, mananca putin si des, cu pauza de rigoare(6 ore) noaptea. Nu pot sa il fortez sa faca altfel. Ai rabdare si nu il compara cu alti copii, iti spune asta mamica unui prematur de 1,400 kg care nu stia sa suga. Important este sa creasca si sa fie sanatos.

Vezi intrebari din: