Cauta

Am un bebe de 5 luni si inca de la nastere vomita aproape in fiecare zi. Ce sa fac?

Tomoiaga Viorica a intrebat pe 11.02.2010

Vomita bebe destul de des. La medic mi-a spus ca alti copii asa vomita. Vrea sa stiu daca este normal acest lucru. Ianinte de a vomita este foarte agitat si pana nu vomita nu se linisteste.

5 raspunsuri

mihaela22
a raspuns acum 10 ani

Daca este hranit artificial poate ar trebui schimbat laptele. Si bebelusul nostru de 2 luni vomita in jet de la laptele NAN, dar i-am inlocuit o parte din lapte cu Humana AR si acum ne gandim sa schimbam laptele dupa ce o sa vorbim si cu medicul. Cel mai bine e sa consulti si un alt medic, nu cred ca este normal sa chinuim un bebelus ca "asa vomita ei". Eu as incerca sa schimb laptele - in cazul in care este hranit artificial.

Elena222
a raspuns acum 10 ani

Si eu am un baietel de 6 luni. Si copilul meu a avut aceeasi problema. Eu am fost cu el la doctor la Alexandrescu si mi-a zis ca are probleme cu regurgitare asa ca mi-a recomandat sa-i schimb laptele cu humana AR (inainte ii dadeam NAN). Si acum nu mai am nicio problema cu copilul.

MIRELA
a raspuns acum 10 ani

Cum este hranit? Daca e lapte praf trebuie schimbat obligatoriu, eu i-am dat debridad dar era hranit la san.

Lumyy
a raspuns acum 10 ani

Nu este normal sa vomite zilnic la varsta asta, du-te la un pediatru.

sarabanda
a raspuns acum 10 ani

Nu vreau sa te intristez, dar te sfatuiesc si eu sa te duci cu el la un control mai amanuntit, nepotul meu facea la fel vomita tot ce manca si a fost operat de hernie in amandoua parti, acum are 2 ani si 5 luni si nu mai vomita. Ai mare grija.

Vezi intrebari din: