5 locuri comerciale din Milano

/ / Modificat: 2020-04-23
5 locuri comerciale din Milano

Capitala modei italiene este locul in care fiecare cumparator ar dori sa o viziteze. Mai jos am pregatit topul spatiilor comerciale si harta Milano online pentru a le identifica usor.

1. Via Monte Napoleone

Prima pe lista noastra de unde sa cumparam in Milano este Via Monte Napoleone, considerata pe scara larga cea mai exclusiva si mai luxoasa strada comerciala nu doar din Italia, ci din lume. Aici veti gasi buticuri si magazine cu articole de design, care te vor face sa salivezi!

Gucci, Armani, Prada si D&G sunt doar cateva dintre numele de gasit pe aceasta strada situata in faimosul cartier comercial Quadrilatero della Moda.

2. Via Della Spiga

Te intrebi unde sa faci cumparaturi in Milano? Indreptati-va catre Via della Spiga, o strada populara de cumparaturi din Quadrilatero della Moda, cum ar fi Via Monte Napoleone unde veti gasi buticuri si magazine de top.

Mergeti pe aceasta strada lejer deoarece acest centru comercial din Milano este inchis circulatiei auto, astfel incat sa puteti sa va plimbati, sa cumparati tot ce va pofteste inima, intercaland cu pauze de cafea.

3. Corso Buenos Aires

In cazul in care Via Monte Napoleone este locul in puteti cumpara haine de lux, Corso Buenos Aires este centrul comercial pentru cumparaturile marcilor foarte cunoscute in toata lumea.

Cumparaturile de tip boutique din Milano de la branduri precum Zara si H&M sunt ceea ce veti gasi. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune zone comerciale din Milano.

Exista sute de magazine si puncte de vanzare, multe dintre acestea fiind adapostite in cladiri superbe in stilul secolului XIX si XX. In timp ce va plimbati pe strada, luati-va timp sa admirati frumoasele structuri art nouveau si opriti-va sa va delectati cu o cafea italiana delicioasa.

4. Corso Vittorio Emanuele II: pentru cumparaturi si cafea

Cumparaturile ieftine din Milano pot parea un vis datorita magazinelor exclusiviste. Dar, Corso Vittorio Emanuele II este un loc minunat pentru ca puteti gasi reduceri de pana la 70%.

In sezonul reducerilor articolele vestimentare poti fi extrem de reduse. De asemenea, este o zona fara vehicule. Brandurile de top si de gama mijlocie se potrivesc pentru aceasta zona, astfel incat sa aveti optiunea de a alege din nume precum Mango si Zara.

Strada este plina de viata, forfota, de asemenea, plina de cafenele si saloane de infrumusetat. Veti gasi La Rinascente, un imens mall comercial din Milano plin cu articole de uz casnic, imbracaminte si accesorii.

5. Via Dante

Via Dante este adesea cunoscuta pentru cladirile sale frumoase din secolele 18 si 19, si pentru selectia de magazine de lux pe care veti dori sa le explorati. Unele dintre cele mai bune magazine din Milano se gasesc aici.

Articole recomandate

Citeste si despre