Tati, fa-i cat mai multe fotografii sotiei tale in ipostaza de mama

/ / Modificat: 2019-10-29
Tati, fa-i cat mai multe fotografii sotiei tale in ipostaza de mama

De multe ori luam viata asa cum este, gandindu-ne doar ca prezentul se intampla pur si simplu, uitand ca in realitate cel mai frumos dar pe care l-am primit a fost insasi viata, si anume copiii. 

Daca ne uitam in telefonul mobil al unei mame, vom gasi sute de fotografii in care apare copilul sau, singur din pacate, deoarece pozele sunt facute de ea. In foarte putine cazuri exista imagini in care apare mama si copilul sau tatal impreuna cu ei. 

Surprinsa in ipostaza de a fi mama, o femeie poate dezvalui multe stari, emotii si amintiri. 

Tatici, faceti cat mai multe poze mamelor alaturi de copii

Aceasta este o solicitare catre toti tatii din lume. Ma refer la acele imagini in care poti vedea adevarata munca a unei mame, in care poti vedea viata lor reala, cu bucurii, cu descurajari, cu oboseala. Acestea sunt instantaneele cu adevarat pline de magine.

Aceste imagini vor fi amintirile vii ale fiecarei zile, asa ca nu va conta daca in casa este dezordine sau mama este imbracata in pijamale. Copiilor tai cu siguranta le va placea sa le priveasca mai tarziu cu nostalgie. 

De aceea, taticule, de cate ori o vezi pe mama copiilor tai jucandu-se cu ei sau cand merge pur si simplu de mana cu ei pe strada, cand ii imbratiseaza sau cand ii spala si apoi ii saruta pe frunte de "noapte buna", fa-i cate o poza. Aceste amintiri imortalizate pentru totdeauna vor fi o adevarata comoara a sufletului cativa ani mai tarziu, 

Timpul trece prea repede

Timpul trece atât de repede încât nici nu ne dăm seama. Când te gândești la tot ceea ce rămâne în urmă poate iti vei da seama ca acesta nu se mai poate intoarce. Fotografiile vor fi acea moștenire care rămâne, acele amintiri care vor rămâne gravate pe hârtie ... o amintire pe care copiii o vor putea vedea pe măsură ce vor crește și astfel vor ști că ea, mama, le-a fost mereu alături. Aceste amintiri vor afirma identitatea copiilor tăi și, de asemenea, iubirea pe care o simți pentru ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre